Over ons

Wij zijn een regionale elektrotechnische groothandel die zijn klanten voorziet van elektrotechnische componenten, verlichting en installatiematerialen. Daarnaast maken wij berekeningen op maat voor uw lichtprojecten, verdeelinrichtingen en groepenkasten.

Ons team van 14 medewerkers is werkzaam in de provincie Overijssel en een gedeelte van de provincie Gelderland. Wij zorgen voor de vertegenwoordiging van een groot aantal Nederlandse en buitenlandse fabrikanten. Daarnaast vervullen wij de distributiefunctie van vele A-merken binnen de elektrotechniek. Naast een goed advies, garandeert Vredenburg u een uitstekende service. Een bestelling die u vandaag plaatst, kan dezelfde dag nog geleverd worden.

Met name elektro-installatiebedrijven, elektrodetailzaken, zelfinstallerende industrie, machine-en kastenbouw, utiliteit en overheidsbedrijven profiteren van onze service. Zij zien Vredenburg als dé elektrotechnische groothandel. Niet onterecht, want naast onze flitsende service kunnen zij als klant gebruik maken van diverse acties en kortingen.

Organisatie

Wij zijn dé handelspartner die vlotte en correcte service hoog in haar vaandel heeft staan. Opgericht in 1933 werkt Vredenburg vanuit Hengelo samen met de Coöperatieve Vereniging Imagro en op Europees niveau werkt Imagro vervolgens weer samen met Imelco.

Buiten Hengelo worden goederen die tot 11.00 uur besteld worden dezelfde dag nog geleverd. Bestellingen kunnen telefonisch, per fax, e-mail of webshop doorgegeven worden. Daarnaast hebben we een afhaalbalie waar u als klant van Vredenburg natuurlijk hartelijk welkom bent.

Doelstelling

Ons doel is het uitvoeren van een vlotte correcte levering van de door onze klanten bestelde goederen, op een door hun gewenst adres in Twente en een deel van Gelderland. Om dit te realiseren heeft Vredenburg dan ook vanuit zijn eigen magazijn zo'n 12.000 artikelen uit voorraad leverbaar. Indien u goederen in Hengelo geleverd wilt hebben en deze zijn voor 09.00 uur s'ochtends besteld, dan worden deze goederen dezelfde ochtend door een van onze eigen chauffeurs geleverd.

Doelgroep

Vredenburg levert uitsluitend aan installatiebedrijven, industrie, elektro-detailhandel en zelfinstallerende instellingen. Wij leveren dus niet rechtstreeks aan consumenten.

Consumenten verwijzen wij graag naar één van onze klanten.

Heeft u een vraag?

Wij staan u graag te woord
Uw vraag is verstuurd.

Wij nemen contact met u op.

Heeft u onze app al?

Deze is speciaal ontwikkeld voor iOS en Android!
Ontdek het op Google Play