Over ons 

Vredenburg Hengelo BV is een regionale elektrotechnische groothandel die zijn klanten voorziet van elektrotechnische componenten, verlichting en installatiematerialen. Daarnaast maken wij berekeningen op maat voor uw lichtprojecten, verdeelinrichtingen en groepenkasten.
Ons team van 14 medewerkers is werkzaam in de provincie Overijssel en een gedeelte van Gelderland. Wij zorgen voor de vertegenwoordiging van een groot aantal Nederlandse en buitenlandse fabrikanten. Daarnaast vervullen wij de distributiefunctie van vele A-merken binnen de elektrotechniek. Naast een goed advies, garandeert Vredenburg u een uitstekende service. Een bestelling die u vandaag plaatst, kan dezelfde dag nog geleverd worden. 
Met name elektro-installatiebedrijven, elektrodetailzaken, zelfinstallerende industrie, machine-en kastenbouw, utiliteit en overheidsbedrijven profiteren van onze service. Zij zien Vredenburg als de elektrotechnische groothandel. Niet onterecht, want naast onze flitsende service kunnen zij als klant gebruik maken van diverse acties en kortingen.

Contactgegevens: 
Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers. Zij zijn graag bereid u verder te helpen. Onderstaand vindt u alle contactgegevens: 

Westermaatsweg 1 
7556 BW Hengelo 
E-mail: info@vredenburg.net 
Tel.: (074) 245 5000 
Fax: (074) 291 4433

Elektro Groothandel Vredenburg Hengelo BV is een prima handelspartner die vlotte en correcte service hoog in haar vaandel heeft staan. Opgericht in 1933 werkt Vredenburg vanuit Hengelo samen met de Coöperatieve Vereniging Imagro en op Europees niveau werkt Imagro vervolgens weer samen met Imelco.

 

Vredenburg, de elektrotechnische groothandel met de flitsende service.

De activiteiten van Vredenburg hebben als doelstelling: 

Een vlotte correcte levering van de door onze klanten bestelde goederen, op een door hun gewenst adres in Twente en een deel van Gelderland. Om dit te realiseren heeft Vredenburg dan ook vanuit zijn eigen magazijn zo'n 10.000 artikelen uit voorraad leverbaar. Indien U goederen in Hengelo geleverd wilt hebben en deze zijn voor 09.00 uur s'ochtends besteld,worden deze goederen dezelfde ochtend door een van onze eigen chauffeurs geleverd.

Buiten Hengelo worden goederen die tot 11.00 uur besteld worden dezelfde dag nog geleverd.
Bestellingen kunnen telefonisch, per fax , E-mail , of webshop doorgegeven worden.
Daarnaast hebben we een afhaalbalie waar u als klant van Vredenburg natuurlijk hartelijk welkom bent.  

Aan wie levert Elektro groothandel Vredenburg. 
Vredenburg levert uitsluitend aan installatiebedrijven, industrie,elektro-detailhandel en zelfinstallerende instellingen, wij leveren dus niet rechtstreeks aan consumenten.

Consumenten verwijzen wij graag naar een van onze klanten.

 

Historie:

Op 2 juni 1933 wordt Vredenburg Hengelo BV opgericht als radiogroothandel H.C.J. Vredenburg. Na 5 jaar verhuist de organisatie naar een pand in de binnenstad van Hengelo. Dit pand betreft een voormalige houthandel, waar de bedrijfsactiviteiten een aantal jaren worden voortgezet. In 1978 verhuist de organisatie opnieuw, dit keer naar het huidige pand op industrieterrein “De Westermaat” aan de Westermaatsweg.


De verhuizing brengt vele veranderingen met zich mee. De V.O.F. verandert in een B.V. en Vredenburg groeit verder naar de huidige personeelssterkte van 14 medewerkers. Naast de personeelssterkte groeit ook de ambitie. In december 1995 effectueert Vredenburg de twaalf uur service. In het verzorgingsgebied van Vredenburg, ongeveer 40 kilometer rondom Hengelo, kunnen klanten er op rekenen dat de voorraadgoederen binnen twaalf uur worden bezorgd. 
Vandaag de dag is Vredenburg uitgegroeid tot een volwassen, professioneel en ambitieus bedrijf dat zich kenmerkt door haar uitstekende service en verstand van zaken.